امیدوارم حمایت های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از دوومیدانی همچنان ادامه داشته باشد استان
افشین داوری رییس فدراسیون دو ومیدانی جمهوری اسلامی ایران گفت:
امیدوارم حمایت های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از دوومیدانی همچنان ادامه داشته باشد تا بتوانیم به موفقیت برسیم.
وی همچنین افزود در خرداد ماه سال آینده مسابقات قهرمانی آسیا در چین برگزار میشود و فرصت بسیار کمی داریم و تمامی کارهای ما باید در راستای آن فضا انجام شود و کمیتههایمان هم در حال حاضر تمام برنامههای لازم را برای آن رقابتها انجام میدهند. باید فعالیتهایمان برای آن مقطع زمانی کاملا مشخص باشد، چرا که بعد از این مسابقات ، رقابتهای جهانی و کسب ورودی المپیک را پیشرو داریم.
وی درباره وضعیت تیمهای پایه عنوان کرد: تیم ملی نوجوانان هم باید در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند و باید منتظر بمانیم که ببینیم که کمیتهها چه برنامهای را در نظر میگیرند. باید سرمایهگذاری لازم در این تیمها انجام شود و کسانی که شرایط و پتانسیل حضور در این تورنمنتها را دارند به خوبی انتخاب شوند و با پشتیبانی از آنها بتوانیم ناکامی در بازیهای آسیایی را جبران کنیم. باید تلاش کنیم که در مسابقات قهرمانی آسیا به موفقیت برسیم و برای المپیک هم ورودیهای مناسبی را کسب کنیم. فعالیتهایمان باید با شتاب بیشتری صورت گیرد و کارهای اشتباه که در گذشته صورت میگرفته حذف شود تا بتوانیم به نتایج مطلوب برسیم.
تا پایان سال جاری فقط مسابقات دهه فجر را پیشرو داریم که تمام تلاشمان این است این مسابقات به صورت بینالمللی انجام شود و برای این کار مکاتبات لازم را هم انجام دادهایم. به نظرم این مسابقات میتواند انگیزه خوبی برای ورزشکاران ایرانی شود و حتی برای ارزیابی آمادگی این ورزشکاران هم مفید است. به کمیتههای مربوطه ابلاغ کردهایم ورزشکارانی را که شرایط حضور را دارند معرفی کنند و بعد از معرفی در نشست فنی درباره آنها تصمیم گیری شود.
رییس فدراسیون دوومیدانی درباره جوانگرایی در تیم ملی، تصریح کرد: از ابتدای ورودمان به فدراسیون استعدادیابی را در متن کارهایمان قرار دادیم و در همان موقع هم ورزشکارانی را داشتیم که ۸- ۹ سال عضو تیم ملی بودند و مشخص بود که باید برای آنها جایگزینی انتخاب کنیم. نفرات پشت سر آنها هم فاصله قابل قبولی را داشتند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم در ردههای پایه کار کنیم. برای بخش نونهالان مدارسی را افتتاح کردیم و رکوردهای خوبی هم زده شد و ما توانستیم برای اولین بار چهار نفر را به المپیک نوجوانان اعزام کنیم که عملکرد آنها هم قابل قبول بود. در مسابقات جوانان در سالهای گذشته چهار و یا شش مدال را به دست میآوردیم، اما این تعداد در آخرین دوره مسابقات قهرمانی آسیا به ۹ مدال رسید که این نشان میدهد جوانان ما میتوانند به موفقیتهای زیادی برسند.
او درباره فاصله بین نفرات اصلی و ذخیره در تیم ملی ، تصریح کرد: دوومیدانی یک ورزش دیر بازده است که نیاز به زمان زیادی دارد، اما خیلی از جوانان الان به رکوردهای خوبی رسیده اند و فاصلهشان را بانفرات اصلی کم کردهاند. در دوهای ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ به شرایط قابل قبولی رسیدهایم و در برخی از رشتهها مثل پرتابها شرایطمان کاملا آرمانی است. با وجود تمامی این مسائل باید تلاش بیشتری صورت گیرد و اگر بخواهیم بازدهی و خروجی بیشتری داشته باشیم باید به بازیکنان پایه توجه بیشتری کنیم. جوانان دوومیدانی کار کمکم به نفرات اصلی رسیده اند و اگر سرمایه گذاری روی آنها صورت بگیرد با انگیزه فراوانی که دارند میتوانیم به نتایج خوبی برسیم.
داوری درباره توجه به رشتههای پایه و پر مدال، تصریح کرد: دوومیدانی در بازیهای آسیایی قزاقستان توسط بانوان به دو مدال طلا رسید و مدال های دیگری را هم به دست اورد و همین مدال ها سهم زیادی در چهارمی این تیم در بازیهای آسیایی داشت. برنامههای مسئولان برای رشته های پر مدال مربوط به الان نیست، اما شرایط جدیدی که ایجاد شد و دکتر گودرزی در راس وزارت ورزش و جوانان قرار گرفتند این مساله به طور مداوم پیگیری شد و حتی برنامههایی هم در این رابطه از ما خواستند. وزارت ورزش و جوانان کاملا درباره ورودیهای المپیک و برنامه ورزشکاران پیگیر است.
او ادامه داد: کمیته ملی المپیک هم برای ورزشهای پر مدال به خصوص دوومیدانی برنامهریزی میکند. مدال آسیا برای ما خیلی مهم است و تمرکز اصلی ما روی مسابقات قهرمانی آسیا است و رقابتهای جهانی و المپیک در رده بعدی قرار دارند. امیدوارم حمایتهای وزارت و کمیته تداوم داشته باشد و با توجه به فضای خوبی که نسبت به گذشته حاکم است بتوانیم به موفقیت برسیم. همه فدراسیونها، ورزشکاران و مربیان باید از این فضا استفاده کنند و بهرهبرداری لازم را انجام دهند.
رییس فدراسیون دوومیدانی گفت: برای کسب ورودیهای المپیک و جهانی ما بحثهای گسترده ای را انجام دادیم و همه آنها کاملا پیگیری شده، هرچند برخی از فاکتورها باعث کم رنگ شدن این تلاش ها میشود. درست است که همیشه پول جزو مباحث اصلی است، اما همه موضوعات به پول ختم نمیشود. لایه هایی هستند که تاثیر خود را در اجرایی شدن برنامهها میگذارد هرچند خوشبختانه در حال حاضر مشکلات گذشته را نداریم و با این روند میتوانیم به موفقیت برسیم.
او درباره وجود ورزشکار سالاری در رشته دوومیدانی، تصریح کرد: اگر از لفظ ورزشکار سالاری استفاده نکنیم بهتر است. متاسفانه این یک فرهنگی است که از قدیم تا به الان و در همه رشته ها و نه فقط دوومیدانی وجود داشته و نمیتوان ورزشکار را بابت آن مقصر دانست. او این رفتار را در گذشته دیده و الان هم آن را تکرار میکند. با این که این موضوع غلط است، اما به یک فرهنگ همگانی تبدیل شده است. اما ما تمام تلاشمان بر این است که به نوعی این موضوع را کمتر کنیم. کمیتههای تخصصی مواد مختلف در دوومیدانی تمامی موارد فنی و اخلاقی ورزشکاران را زیر نظر دارد و در صورت انجام کار نادرست با آنها برخورد میکنند. من قبول دارم که این موضوع در دوومیدانی وجود دارد، با وجود اینکه این موضوع کاملا از بین نرفته است اما توانستیم آن را تعدیل کنیم.
داوری درباره بحث حضور مربی خارجی برای بانوان دوومیدانی کاران گفت: معاونت بانوان وزارت ورزش پیگیر این موضوع است و حتی از طرف این معاونت نامهای به فدراسیون مبنی بر این که میخواهند برای بانوان مربی بیاورند و ما پیشنهادات خودمان را به آنها ارائه کنیم زده شده است. در حال حاضر مهمترین بحث به کارگیری مربی برای تیم ملی است و باید ببینیم که آیا اجازه میدهند از یک مربی خارجی استفاده کنیم یا نه؟ چرا که الان مربی خارجی تعریف خاص خود را دارد و باید یک رزومه کاری خوبی داشته باشد تا در بررسیهای کمیته مربیان خارجی وزارت ورزش تایید شود.
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
3- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.
در حال ارسال پیام،لطفا صبر نمایید ...
پیام شما با موفقیت ارسال شد